21 Nisan 2010 Çarşamba

Son Nokta..



Son noktayı koydum yaa !!!

Yine her zamanki gibi canım burnuma geldi yeter yaa !!! İnsan biraz olsun değişmezmi?? bir sölediğimide yahu şu kız şöyle istiyo diye onuda istediği gibi yapıyım demiyo..

Dün ona telefon açtım Pazar günü işin varmı canım bi yere söz verme biyere gidicez dedim oda tamam aşkım gideriz dedi. İyi güzel neyse , akşam oldu eve geldim, ev zaten ayakta badana boya işleri var çıldırmış durumdaydım neyse yatmadan arıyım dedim ..napıyosun falan filan neyse Pazar gününü ne yaptın gidiyoruz dimi dedim , bana verdiği cvp hee ne vardı ya ben unuttum dedi
Allahım çıldırdım yaaa çıldırdım !!!! her zaman böle, bir şeyide hatırlasın yaa söylediğim bir şeyide hatırla yaa delirdim akşamdda yine aynı şey olunca , neyse bişiy yok dedim hemen köpürmeye başladı ne yaa unuttum işte unutamazmıyım ben gunde kaç kişiyle uğraşıyorum aklımdan çıkmış olmazmı diye bağırmaya başladı haksız insanlar bağırarak suçunu bastırmaya çalışır zaten başka bi bok yapamazlar!
Neyse teli öle kapattık , sinirimi alamadım bi daha telefon açtım benle doğru düzgün konus çocuk azarlar gibi konuşma benle dedim tekrar kapattım.. yani yine moralimin içine etti sabah saat 8 de telefon açıyo açmadım yarım saat geçti bidaha aradı hayırdır niye yine triplerdesin akşam niye yine sinir yaptın demeye başladı bende ben hiç bir şeyi öylesine yapmıyorum salak değilim sürekli huzursuzluk çıkarayım sen mutlaka bişiy yapıyosundur bende karşılık böle yapıyorumdur dedim.

Ya okadar sıkıldımki anlatamam çok daraldım artık hep değişiceğini bekliyorum ama olmuyo o istiyoki beni böyle kabul etsin istediğimi yapayım yok yaa yeter ama bi dayanma gücü var insanında yaaa : ( e bende böyleyim ozaman nolcak her iki tarafta fedakarlık yapmasa nolur?? Ben elimde geldiği kadar onun isteklerini yapmaya çalışıyorum ama ondan hiç böle bir belirti yok! Sonrada hep senin isteklerin olmaz diyo bana yaa hani yaa hani benim isteklerim ya hangisini yaptın ya hangisini!!!!

Dayanamadım öğle yemeğinden sonra aradım , napıyosun falan filan bide şu huyu beni deli ediyo her kavgadan sonra hiç bişi olmamış gibi konusması beni çileden çıkartıyo! Neyse müsatmisin seninle bişiy konumsak istiyorum dedim dinliyorum söle dedi
Sen ne istediğini bilmiyosun bu ilişkiyi isteyip istemediğine karar ver artık , ben herdefasında aynı şeyleri sölemekten dilimde tüğ bitti ama artık çok yoruldum yeter! Benim isteklerimi biraz da olsa yapabileceksen kendine güveniyorsan gel.. Ben kendimden eminim o yuzden içim rahat istemediğin hiçbir şeyi yapmamaya çalıştım ama sen değişmeye gayret bile etmedim, oyüzdende kendine güveniyorsan bu ilişkiden emin olduğun zaman gel ! Eğerki böyle yapmaya devam edeceksen benden bu kadar bu ilişkiyi sürdürmek istemiyorum
Oda peki tamam dedi bende kendine iyi bak Allah yolunu açık etsin dedim ve kapattım..

Çok rahatladım, ama gerçi ben bunu hep yaptım ama sonrada durmaksızın telefolarımı aramaya başlayıp niye böle yapıyosun diyip yine gönlümü aldı hoş yine istediğini yaptı bende her defasında bu kez belki değişir diye geri döndüm..
Ama umarım bu sefer bende kararlı olurum o cesareti sizde bana verin olurmu?

Ya ben şen şakrak biriyim yaa kimse bensiz hiçbiryere gitmek istemez her ortamda ben mutlaka varımdır , neşe kaynağı benimdir..Ama yaklaşık bir seneden beri hep suratım asık, yeter! Herkes sana noluyo bu çocuk seni neşeni almış eminmisin deyip durdular ,ama ben hep hayır aslına öle böle diye geçiştirmeye çalıçtım hiç sölemedim onlara onu kötü bilmesinler diye ama benimde bir dayanma gücüm var !!
Cesaret alıp böle bişiy yaptım bakalım neler olacak….

4 yorum:

Nina Noctis dedi ki...

Kızma ama bence onun gözünde senin değerin öyle aman aman birşey değil..

Ayrıca seni bu kadar duygusal olarak hırpalayan bir adamın yanında niye kaldığını da anlayamadım.. ki daha beteri 2 tatlı söze kanıyorsun.. Seni kolay lokma olarak görüyordur..

Anası da kendisi gibi zaten..
Salla gitsin şunları...

Kelebeğin Ömrü dedi ki...

:( off yaa ama ben o sözlere yine kandım :(

Kelebeğin Ömrü dedi ki...

ya belkide tam olarak anlatamadım size onu :( huyunu suyunu..
o yüzden böle düşünüyosun hı???

rain and me dedi ki...

canım.. herşey olacağına varır, bence ne sen ne bir başkası bu konu hakkında yorum yapmayalım, senide kırmayalım çünkü duymak istediklerin değil bunlar, kandırmacada yapmayalım..
eğer sen şimdi onunla mutluysan yanında kal, tatlı dillerine kanmak istiyorsan kan.. sen ne istiyorsan neye inanıyorsan onu yap.. göreceksin herşey çok güzel olacak.. zaten kötü bir çocuk değil ama sen ona fazlasın sorun burda ve ne yazıkki oda bunun farkında :(
ama tabi bu arada eski kelebeğim olmayıda bırakma. kimse değiştiremesin yüzünün gülümseyen ifadesini.. lütfen..
unutma sen herkesden özelsin, sen sensin..
seni seviyorum canım arkadaşım çoook.. ve inanıyorum herşeyin en güzeline sahip olacaksın :)