29 Nisan 2009 Çarşamba

Kabus geri Geldiii!!!!


Allahımmm yine o geldi yaa!!!
O iğrenç bakışlı hatun yine geldi.. Arabasını park alanına çektiğini gördüm ve kızlara ahandaaa kabus geri geldi dedim reception dan kartını alana kadar kafamı monütörün arkasına gizledim beni görmesin diye ...
Yaa bu ondan kalıpça yada fiziken korktuğum için değil gerçekten kötü gözlere sahip olduğu içindir korkum..
Yıldızı düşük bir insan olduğumu söylerler hep :(
Ya insan her boktan etkilenirmi ya :(
Ama bişiy söyliyimmi hissetmiştim onun bugun geleceğini, ya bana öyle olur arada bişiy düşünüyorum yada rüyamda görüyorum ertesi günü patt aynısı oluyo..
Anam beni kadir gecesindemi doğurmuş nedir yaoğğğğ :P
Neysee anacımm ne anlatıyodum ,şimdik ben lavabodan tam çıkıyordum benim bal gözlü böcüğümle çarpışıyordukki ben kendimi iyi frenledim (aslında çarpışıp "ahh bu bir aşk hikayesidir "diye olaya girecektim ama neyse nihuhah :P) böyle ne sesli sen sessiz "ahh az daha çarpışacaktık" dediğini duydum ama hiç bakmadım ona valla bakmadım :) meğerse yanında o kabus gacıda varmış odaya geliyorlarmış arkamda oldukları için farketmedim .. (kalçalarımı kesiyolarmış pis sapıklar yooğğ :P)
Aalllahh daha gacının gözlerini görür görmez bende yine başladı çarpıntı kelebek sakin ol kelebek sakın ol demeye başladım içimden ..Benden bişiy istiyorlar fakat sistemde o gerizekalının yanlışı yüzünden bi aksama var ve beklemek zorundayım ama bu olaylar yaşanırken özellikle gözlerine baktım bööölee dikine dikinee , bal gözlü böcükte orada tabi :)
Ya allahım ya Öküz karı oturdu yine karşıma bekliyo en sonunda bal gözlü böcük e hadi burda beklemenin bi faydası yok kelebek bize haber veriri dedi , öle kalktılar sanırım benim rahatsız olduğumu anladı böcüğüm... Ayy gacı bir şımarık bir ukalaa size anlatamam koca popolu kabus şey!!!!
Neyse gittiler arkalarından bi orta parmak yaptım kızlarda bana gülüyorlar :D , biraz çarpıntı kalmıştı arkasından ama yinede diğer güne nazaran daha iyiyidim aferim kelebek sana :)
Umarım bugünü kazasız belasız atlatırım tekrar ağzımda aft çıkmasından korkuyorum.. Zira ilk olayda hani kötü olduğumdan bahsetmiştim ya size ertesi günde ağzımda aft çıktı :( 29 yaşıma kadar ağzımda aft çıktığını bilmem ben gerçekten. E durum böle olunca başıma gelen kötü olayların faturasını bu kabus gacıya kestim.. Ayyy umarım günah falan almıyorumdur allaahçım yarabbicim eğer öyle bişiyse affet beni ama ben gerçekten öle hissediyorum o pis kabus gacıdan kötü elektrik alıyorum napıyım :(
Ayyy bide bende şöyle bişi olur (ki umarım bu öle olmaz :D) , insanları tanımadan bazen ön yargılı davranabiliyorum biliyorum bu kötü bi huy ama napıyım :(
Neyse dışardan izlerim onların hal ve hareketlerini gıcık olurum mesela konuşmam falan dik dik bakarım ayy sonrada kazara bir ortamda karşılaşırız allahım bi konuşursun bi konuşursun aannnaaam çok seversin :)
Meğerse ne kafaymış derim sonrada kendi kendime kızarım anaam ne fenasın kelebeeek dedin dedin can ciğer kuz sarması oldun derim kendi kendime :) Şu anda 3 tane arkadaşım var öle feci seviyorum 3ünüde :P
Bakarsınız bu kabus gacıylada öle olurmuşum :S ayyy anam allah korusun her gün biyerim sakat gezerim herhalde :)

26 Nisan 2009 Pazar

Hayalimdeki siz (Mim)

Yaa çok güzel oldu bu mim :) Daha öncesinden konuşmuştuk böle bir konuyu yapalımmı diye meğersem yapılmışı varmış :P
Canım blogdaşım hayalimbemolüm mimlemiş bizi .. Çokta güzel anlatmış hakaten :)

Şimdik umarım çam devirmeden, kimseyi kırmadan işin içinden çıkarım :)

Sizlerin yazılarını okuduğum kadarıyla hayal dünyamda nasıl canlandırmışsam öylede yazıcam bakalım ..
off zor işmiş yaooğğğ ...

Öhüü öhüüümm !!!!

Yesari ; Deli kızım benimm.. Ona 2. bende diyebilirim aslında..Blog sayesinde tanıdığım ve çok sevdiğim bir arkadaş o benim için..
Errkek gibi hatundur ama aslında bi okadarda narindir. Yerine göre arsız küfürbaz ,yerine göre narin alımlı ,hislerinde yanılmayan..
Bilgisayarın kurdu,cingöz,zeki,hırslı.. Eğerki istanbulda yaşasaydı yanımdan ayırmayacağım her ortamda beraber olacağım bir arkadaşım olurdu sanırsam :) Seviyorum onu :)

Hayalimbemolüm ; ya ben bunuda çok başka seviyorum yaa.. Sayfamı ilk defa okuyup benim için o kadar doğru tespitler yapmıştıki ve okadar etkilemiştiki beni , nasıl ya demiştim tek bir yazıyla insanı bu kadarmı güzel anlatır ve tanır..
Emre ; her derdini rahatlıkla anlatabileceğin biri gibi geliyo bana , kafana takılan her soru için mantıklı cevap alabileceğin tek kişi ,bardağa dolu tarafından bakan, sakin, balık gibi sinirleri alınmış sanki ama damarına basıldığı andada yanında duramıyacağın biri gibi geliyo bana..

Duygusal ve olabildiğince derin...

Missipipi ; Bıcırık kıss... delidolu , güleç.. çatlak her şeye bir lafı var :) bilemdiği 5 vakit namaz aslında onuda biliyordurda kesin işine gelmiyordur :) Kendiyle bu aralar daha bir barışık (rejim olayı falan ) sonracımaa aslında yazılarını okuduğun zaman çok uç bi tip görünmesine rağmen bana göre sınırları ve kuralları olan biri...

Zodyakta Bokuyla Oynayan Kız ; Hımmm zodyaklıyı her okuduğumda arkadaşımın kız kardeşi geliyo gözümün önüne bukadar olurr.. Sanki yazıların sahibi o gibi ve ister istemez onun gibi olduğunu düşünüyorum
Hep asık suratlı gibi , ama bi okadarda çatlak ve sevimli , çabuk aşık olup çabuk unutan biri gibi,
hayatındaki bir çok şeyi unutmasına rağmen onda bıraktığı izlerden dolayı insanları çok fazla affetmeyen sankim biraz kinci gibi ..

91 ; Yaa bu delii yaa .. Seviyorum onu bana sitem etsede :( karmaşık biri aslında ,ama şöyle karmaşık seni şöle hayal ediyorum 91 cim saçlar uzun salaş bir tipin var gibi ama (ulan umarım tutturmuşumdur rezil olmıyımm öle değilsen bile öleyim de hee hihi :D ) tarzının dışına çıkmayacak biri gibi görünüyorsun dışardan ama içerden okadar farklısınki aslına bi mozaik gibisin , her yola gelirsin, kafasın, genel içicisin :) ayık dolaşmayan ama bi okadarda sağlam birisin. İnsanlara çok çabuk güvenen ve her defasında da yanılan birisi gibisin..


oyhhhhhhh anaaam ne zor işmiş yaaoğğğ :S

Umarım çam devirmemişimdir, yazdığım kişiler mimlediklerim olsun barim, yazmak zorunda hissetmeyin kendinizi ama sizin için yazdıklarımla ilgili 1-2 cümle yazarsanız memnun ve bahtiyar oliciim zira şimdiden meraklanmaktayım...

23 Nisan 2009 Perşembe

Ankaraya ,Candostuma İthafen....



Bu aralar aklıma geldi benim candostum :(

Kaç sene oldu acaba hatırlamıyorum artık ,yüzünü görsem hatırlayabilirim acaba…



Yaklaşık 5 sene önce tanışmıştık onunla.. En yakın arkadaşım tanıştırmıştı bizi.. Candostumla….



Birgün iş çıkışı beni almaya geldiler , yeşilköye gitmiştik kardeşinin cafesine ( Bu arada kardeşine de hasta olmuştum çocukta nasıl öpülesi bir dudak vardı anlatamam :D Birde “Elvis Presley” e benzemiş olması ve deli hayranı olan ben, bende daha bir beğenme içgüdüsü oluşturmuştu vallaha ne yalan söyliyim :D )



Candostum ; nasıl bir tatlı dilli ,girişken çok ama çok sevimliydi, çok sevmiştim onu.. Hatta o gün çakmağım olmadığı için çakmağını (Zippo :D )armağan etmişti bana.. Çok hoşuma gitmişti gerçekten ilk tanıştığım birinin bana içtenlikle çakmağını armağan etmesi…

Ertesi gün arkadaşımla konuşuyorduk önceki günün kritiğini yapıyorduk :)beni çok sevdiğini falan anlatmış tabiî ki bende sevmiştim onu ..

Bundan sonraki hemen hemen her görüşmeleri bensiz olmuyordu (Ayy ne yüzsüzüm dimi iki sevgiliyi doğru düzgün baş başa bırakmıyordum ee ama napıyıyım onlar istiyordu hatta gelemem dediğim zaman bir araba laf ediyorlardı yawww sevimliyim kahretsin beni sevmeyen ölsün beee :D )



Birgün bizi “Leb-i Derya”’ya götürdü .. Bilmeyenler için söylüyorum bu yer taksimde ve muhteşem bir yer arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum manzara ortam inanılmaz hoş biyer..

Ben hayran olmuştum oraya hakaten , çok güzel bir ortamdı ve eğer ortamda keyifliysem mutlaka bir şarkı söylerim eğer kendimi rahat hissediyorsam ve böylede bir teklif gelmişse :D Kırmadım onları ve şu şarkı akmaya başladı ..

(Ah yaa keşke şarkıyı dinletebilseydim size yaa :( )



“Kalbimde gizli bir sevgili arar, gözlerime bakıp dalan gözlerin

Aklıma gelmeyen bilmece sorar

Beni hülyalara salan gözlerin

Aşka inanmayan o yalan sözlerin”



Çok sevdiğim bir şarkıydı bu çokta severek söylerdim , meğerse onunda en çok sevdiği şarkıymış bu, ve artık bundan sonra o ikimizin şarkısı olmuştu..



Her şey güzel gidiyo ama ortada kocaman bir sorun vardı :(



“Candost evliydi”



Arkadaşım bunu biliyordu aslında ,ama bazen her şeyin farkındasındır çok üzülüyorsundur, olmayacağını biliyorsundur ve ne olursa olsun onunla 1 saniyenin bile boş geçmesini istemesin ya oda öyle bişiydi çünkü ona feci aşık olmuştu..

Onunla çok kez konuştum ama olmuyordu yapamıyordu daha doğrusu..



Candostum la çok defa ayrı buluşurduk, arardı beni sorardı.. Hatta arkadaşım arada sitem ederdi “ bu ne yaa ,benden çok seni arıyo" Ama bi okadarda bilirdi bizi, güvenirdi..



Çok dertleşirdik candostla ,o zamanlar ben feci derecede aşıktım puştun tekine bana akıl verirdi , onun her söylediği mantıklı gelirdi dinlerdim onu.. Oda bana anlatırdı oğlunu karısını …Arkadaşımıda anlatırdı tabi, ona her şeyi söylüyorum kelebek derdi

“ben karımı seviyorum bana sakın aşık olma sadece birlikte olmanın keyfini çıkaralım benden başka bişiy isteme, ama bana aşık oluyor ve ben hakaten onun için üzülüyorum "diyordu..



Tamam siz şimdi bunları okurken bile tahmin edebiliyordum içinizden saydırdıklarınızı :D

Ulan karını seviyorsan ne diye çapkınlık yapıyorsun adi herif , yada arkadaşım için , ulan herif sana her şeyi açık açık sölemiş daha ne kaşınıyosun diye bilirsiniz



Tamam olayın neresinden bakarsanız bakın ortada kocaman bir YANLIŞ var bunu kimse inkar edemez onlarıda korumuyorum asla ama, o zamanlarda bunu göremiyor insan .. Empati yapsanıza sevmek aşık olmak hakaten çok başka ve zor bir durum :( pöffff!!!!!



Onunla sadece dertleşmezdik te canım yaa ,fecide gülerdik bide arkadaş arkadaşın pezevengidir derler ya o misal bana bir arkadaşını ayarladı..

Bi hafta sonu beni apartopar arayıp çabuk hazırlan kahvaltıya gidiyoruz dediler nasıl hazırlandım nasıl çıktım bilemedim , yerde ayarlandı benim eski sevgiliyi kıskandırmak adına b.çekmece oldu..

Orada küçük küçük yöre evleri vardır halada var çok severim orayı kaldıki güzel geçmişim oldu orada :(

Neyse oraya gittik umarım benim eski sevgili oradadır umudu ile , zira planda işledi hani dördümüz bir girdik oraya “ahanda orada” bi afalladı eski sevgili noluyo diye ee hoşuma gitmedi değildi hani :D

Sonra anacım arkadaşının farklı istekleri olmaya başlayınca görüşmemeye karar verdim bizimki noluyo diye sorunca anlattım olanları ağzına sıçtı tabi onun o ayrı :D



Yine bigun onunla buluştuk benim canım sıkkınmıydı neydi hatırlamıyorum konu karısına geldi onunla ilgili hiç kimsenin bildiği şeyleri anlattı bana , ve

"Ulan oda Rizeli sende Trabzonlusun aynısınız işte bir çok şeyiniz benziyo o yüzden seni çok seviyorum dedi.. Her sarıldığımızda bunu söylerdik birbirimize her zaman ama …





Sonra ise ….



Bunun mail şifresini bulan biri onun mailinden karısına bununla ilgili yalan yanlış şeyler yazıp mail atıyor!! Ve kızılca kıyamet kopuyor tabi ve ondan sonrada sır olup gidiyor..



Ankarada şimdi



Ama arada istanbula geliyor biliyorum…

Çok özlüyorum onu…

Oradayken bir gün aradı beni şarkı dinletiyo bana öyle bir içten canımmm deyişi vardıkı anlatamam bak şarkımız çalıyo sen geldin aklıma seni çook seviyorum demişti çok mutlu olmuştum..

Çok sorunları vardı belirim ama bizi unutacağını sanmıyorum ..Biliyorumki beni asla unutmaz çünkü bana şunu söylerdi hep



“ben bu şehirde yaşamasam bile biliyorumki İstanbulda çok sevdiğim ve asla unutmayacağım biri var “



İşte böyleeee ..

Bir şarkı nerelere götürdü beni bee.. Bu şarkıyı ben söylerdim arada geçende kuliste dilime dolandı sonrada sahnede söylemeye karar verdik ve ister istemez candostum geldi aklıma ikimizin şarkısı olunca :(



Onu çok özlüyorum....





Candostum......

17 Nisan 2009 Cuma

NAZAR ETME NOLUR!!!!



Anaammm bir çift göz insanı bu kadar mı kötü etkiler karrrdeşimm, bir insanın gözleri bu kadarmı çarpar insanı!!!!
Cancaazlarım dün az kalsın bayılıyordum 1 çift bayan gözü yüzünden :(
Şimdik olay şöyle cereyan etti..

Hani bana asılan evli herif varya bu gacıda onun yanına arası gelen ve her geldiğinde beni saçımın telinden ayak parmak ucuma kadar süzen biri, ulan her gelip geçtiğinde gacı bir bakıyo resmen deliyo kızlarda söylüyodu onlarında dikkatini çekiyordu noluyoo lann diyodum bu manyak niye bana böle bakıyo delimidir ”lezo” mudur nedir manyak diye..

Neyse dün bu gacı ve bizimki odama geldiler irsaliye almak için benimde elimde başka bir işim vardı onu bitirip onların işine başladım ama gacı öyle bir bakıyorki, size anlatamam resmen gözlerini üzerimde hissediyorum baktım ellerim titremeye başladı allahım noluyorum diyorum kendi kendime kelebek kendine gel diye kendimi telkin ediyorum içten içe ama yok ,allahım yok ellerimi kontrol edemiyorum , onlara da çaktırmıyorum neyse bitirdim işerini sonunda defoldular gittiler..

Sonra aradan 1-2 saat geçti baktım bu “salak ile avanak” tekrar geldiler bu sefer feci yoğunum bu ikisi geldi o gacı tam benim masanın karşısındaki sandelyeye ,diğeri de benim yanımdaki saldalyeye oturdu…

Aaaaaaaaa feci göz hapsindeyim !!!!!

Ya böyle bişi olabilirmi gacı karşıma oturdu dikmiş gözlerini bana bakıyo ?? Noluyo laaaann????? Öbürüde dikmiş gözlerini (o bal gözlerini:)) bana bakıyoo???
Benim eller tekrar titremeye başladı allahım delirecem ulan hem onların işlerini yapmaya çalışıyorum bi yandanda bu ellerim niye titriyoru düşünüyorum “ ulan bu evli olan diğer zamanlarda da benden irsaliye almaya geliyodu hiç böle bişiy olmuyodum hadi heyecenlanıyodum dicem ama oda yok ??? Ne varsa bu gacının gözlerinde vardı bişiy ya!!!!
Ben işle uğraşırken daha beter karıştımı ortalık irsaliye ve çeki listeleri karıştı allahımm her zaman doğru çıkan şey o günmü yanlış çıkar ,yanlış eşleştiriyorum yaa o kadar kötü oldumki anlatamam size!!
Bir yandan da kontrol için onlara veriyorum ama suratlarına bile bakmıyorum bakarsam daha kötü olacağımı hissediyorum , ulan o arada yazcıdaki kağıtta bittmi
Aaaaaaaaaaa aksilik geldimi üst üste geliyor zaten !!!
Gittim içerden ayağa kalktığım zaman bile gözlerinin üzerimde olduğunu hissediyorum neyse yazıya kağıtları koydum ve artık dayanamadım

“ben birazdan geliyorum dedim”

ve kendimi dışarı zor attım lavaboya gittim derin derin nefes aldım suratıma su vurdum kelebek kendine gel kendine gel diye diye içeri gittim.. Öküz gibi bakıyolar zaten allahım bu işkence bitsin diye dua ederek işlerini bitirip onları yolladım ama bende bittim..

Arkalarından aaaaaaaaa bu ne yaaaaa böyle diye bağırdım bizim kızlarda evet noluyo dedi bu kız seni niye bu kadar süzdü ben fotokopiye giderken bana da baktı ne tuhaf biri o oyle dedi.. Bende tabi dolmuşum anlatıyorum dikti gözlerini, titredimde bıdı bıdıdı…
Ama ben hala kötüyüm bide ben titremeye başladığımın zaman böle vücudum irkilir hani “ şeytan dürttü” derler ya aynen öyle oluyorum kendime gelemedim en sonunda kızlar okuyalım dediler neyse okudular falan biraz hafiflediğimi hissettim sonra kendi kendimi okudum gerçekten rahatladığımı hissediyorum dua okuyunca…

Yavv benim ilk defa başıma böle bişi geldi arada böle olurdu ama sürekli esnerdim ağzım yırtılacak gibi olurdum nazar olduğunu hissederdim ama bu nasıl bişidir hakaten anlayamadım..
Bir çift göz insanı bu kadar mı kötü etkiler bu kadar mı kötü elektrik saçar anlamadım??

Yani ben bunun NAZAR olduğunu düşünüyorum başka hiç bişi olamaz!!! Allahım sizi ,kötü gözlerden kem gözlerden korusun sizlere nazar değmesin tikkat olun kendinize….


15 Nisan 2009 Çarşamba

ATAM BU VATAN SANA MİNNETTARDIR!!!!!!!



Sevgili yesariden gördüm ve izin istemeksizin hemen bende mim zincirine ortak oldum ... Baktım izlediğim kişilerin çoğunda Atamın resimleri var noluyo dedim ve hemen zincire ortak oldum bu yazımı okuyan herkesten Mareşal Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK için bu hassasiyeti bekliyorum....


KAHRAMAN TÜRK KADINI


17Mart 1923 Tarsus:


Mustafa Kemal İstasyon'dan şehre doğru, bir süre yaya olarak yürüdü. O'nu görmek için sabahtan itibaren yolları dolduran Tarsusluların arasından neşe ile selamlar vererek, ilerledi. O sırada ansızın bir olayla karşılaştı. Milli Mücadele'deki çete giysili bir kadın, Atatürk'ün yolunu keserek ayağına kapandı.


Gözyaşlarıyla şöyle haykırıyordu:


- "Bastığın toprağa kurban olayım Paşam!"


Mustafa Kemal onu yerden kaldırmak için eğilirken kulağına bu kadının Kurtuluş Savaşında cephelerde çarpışmış olan (Adile Çavuş) olduğunu fısıldadılar.

Gözlerinden iki damla yaş düşen Mustafa Kemal, bu güneşten yüzü yanmış kadının elinden tutup ayağa kaldırdı ve ona şöyle seslendi:


- "Kahraman Türk kadını! Sen yerlerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde yükselmeye layıksın."




Atam bu vatan sana minnettardır!!!!

14 Nisan 2009 Salı

G.t Olmanın Dayanılmaz Hafifliği :P

Miiinik miiinik minik kelebeeek
Minik kelebeeek
Minik kelebeeek
Dur sakince uçmak ne demeeek
Uçmak ne demeeek
Uçmak ne demeeek

Heyoooooo!!!!! Nasılsınız canlarım ??

Şarkımı nasıl buldunuz bakıyım?? Bilenler ve hatırlamış olanların suratlarında hafif bir gülümseme olmuştur herhalde :)
Bu şarkım DEVEKUŞU kabereden :) Zeki ALASYA – Metin AKPINAR
Ahhh ahhh önceden bunları seyrederdik ozaman kocaman kocaman video kasetleri vardı takar takar ezberleyene kadar bu kabereleri izlerdik bunlarla büyüdük ikiside büyük bir yetenek helede Metin AKPINAR ı daha bir ayrı tutarım.
Helede o “AŞIK OLDUM” kaberesinde bir performansı vardırki hala hayranlıkla izlerim :) Metin Akpınar hanım evladı kibar yetiştirilmiş biri ilk gecede bişiy yapamadıkları için sabah karısıyla tartışmaya başlar ve o elindeki havluyu bir kadın edasıyla parmakları arasında katlar ve ipleri varmışçasına bir yandan ipleri koparır bi yandanda ağlayarak annesini anlatmaya başlar
Offff yaa nasıl bir yetenektir anacım yaaa insanda nasıl bir dikkat var yaaoğğğğ !!!!

Aman ne dicektim ben nereye geldim yav :) Ne diyodumm Off yazamıyorum artık diyodum sizin yazılarınızıda okuyamaz oldum pöfffff!! Yaz geldi bizim işler açıldı biliyosunuz işten sonrada dansa gidiyorum eve pert bi şekilde geliyorum :(
Eee nevar neyok anlatın bakem ??

Daha önceki yazımdaki gibi sevgili istiyorum diye başlamıcam zira “abazan” bir durum sergilemişim farkında olmadan :P
Hiiiçte ihtiyacım yok valla ben böle gayet mutlu , huzurlu ve rahatım ( yersen :P)
Aman olsa bi dert olmasa bi dert zaten…
Allaha şükür hayranlarım çok ama kalbime işleyen yok :( Hatta geçen yazacaktım bununla ilgili bişi ama fırsat bulamadım…

Hani birinden bahsetmiştim zamanında bende - oda benden hoşlanmıştı ama sonra yakın arkadaşıma asıldı falan filan… Neyse anacım yaklaşık 1 senedir benden aşk dileniyo ama, yok yani benim için bitmişse bitmiştir, yada şöyle söyliyim beni yıkacak bişiy yaptıysa geri dönüşü çok zordur ..
Bana öyle güzel şeyler söylüyorki beklide şuanda ihtiyacım olan cümleler ama yok yani bişiy hissetmiyorsam dünyanın en yakışıklsı bile sölese kar etmez , nedir bu salak durumlar ya…

Ama biriside varki ben onu yerimmm yaa !!!kim olabilir tabiki Costa Rica lı aşkım "Rafiticom" aşkım canım benim yaa.. nasıl düşünceli ,nasıl ince bir adamsın sen yaa.. Geçen oturuyorum baktım telefonum acı acı çalıyor ekranda onun ismini görünce 32 dişim birden piyasaya çıktı 5 sene sonra bile hala beni arıyor soruyor merak ediyor ve düşünüyor..
Diyorum yaa İstanbulda bulsam onun gibisini 1sn beklersem Bülent Ersoy olayım :)

Yaaaaaa en güzel şeyi sölemedim dur ona sıra gelmedi bi türlü :)

Hadi beni tebrik edin bi defa!! edin bakim bekliyorum :) Şöyleki ; Hani benim aşşağlık bi herif vardıya heh onunla ilgili iştee:)
Hafta sonu yarışmadaydım ,arkadaşımla kolkola spor salonunda içeri girerikeneee arkadaşıma şu kelimeleri sarf ettim , “ahaa kesin bizim puşt bugün buradadır” dedimmmm
“iti an çomağı hazırla” derler ya (farkındaysanız "iyi adam lafın üstüne gelir" demiyorum zira iyi olacak adam yok ortadaa ) kapıdan içeri girdim tak öküz karşıma çıktı yuhhh dedim ya kendi kendime başka bişi isteseymişim olacakmış dedim ,ama o beni görmedi ..
Bütün sinir sisitemim ayaklandı tabi.. ister istemez tekrar o onalrı yaşadım :(
Neyse sonra arkadaşımla sigara içmek için dışarı çıktığımızda tekrar karşılaştık ve bu sefer o beklenen an oldu ve ikimizinde gözleri ortak parantezde buluştu....Dınınııınnnnnn!!!!!!
Ben ona öyle bir baktım kii yaklaşık 1 dk falan sürdü sanırım o zaman zarfı içersinde ona söyleyemediklerimi sanırım gözlerimle ifade etmişimdir.. (Yani sizin dediğinizi yaptım insan sıfatına koyup konuşmaya bile tenezzül etmedim ) O bakışmadan sonra o bana selam vermeye kalktı tam başıyla selam verecekken ben kafamı çevirdim !!
Ya şuna bak yaaa hiç bişiy olmamış gibi hangi yüzle bide bana selam vermeye çalışıyo yaaaaa!!! Tam zamanında kafamı çevirmişim ve kelimenin tam anlamıyla "göt olmanın dayanılmaz hafifliğini" hissetti sanırım..
Olayı kavrayamadığı içinmidir yada benden beklemediği bir tepkimidir nedir şaşkın mal mal bana bakıp durdu.. Acaba selam vereceğimi falanmı düşündü ??????

Ama kendimi tebrik ettim gerçekten ,tuttum kendimi ve ona hiçbişi sölemedim ,bişi söylemeyerek onu ezmiş olduğumu hissediyorum ...

Hayatımda böyle insanlar olacaksa ben gerçekten yalnız kalmaktan mutluyum ...

Amaaan neyse yazının sonunu bağlayamadım, umarım fazla ara vermeden tekrar görüşürüz
Satırlarıma son veririken sizi şu şarkıyla uğurlamal isterim

Miiinik miiinik minik kelebeeek
Minik kelebeeek
Minik kelebeeek
Dur sakince uçmak ne demeeek
Uçmak ne demeeek
Uçmak ne demeeeeeeek !!!!

:P

7 Nisan 2009 Salı

Öylesine :)



Yaa özlemişim sizi bee :)
3-4 gündür bişi yazmıyorum daha doğrusu yazamıyorum şöyleki ; biliyorsunuz akşamlarıda haftanın belirli günleri dansa gidiyorum ya o yüzden feci yorgun oluyorum :( Bahar geldi ya sezon açıldı ( hoş baharın geldiğide pek söylenemez hala donuyoruz bu ne yaaa !! ) Sabahın kör bir vaktinde kalkıp hadımköye akşamda harbiyeye gidiyorum ee akşamda saat 23:30 da eve gelince taktir edersinizki hiçbir şey yapası gelmiyor insanın güzel bir duş ve yatağa atlıyorum…

Bide bi değişiklikte yokki anasını satım hayat hep aynı bir action yok, dingin bir şekilde devam ediyo :( Şimdi ben istemeziyim geldiiiii bahar aylarııı gevşeer gönül yayları deyip yaşasın benimde artııkk biiiiir sevgiliiim vaaaaaaaaarrr demeyi ama yokk!!!!!!! Yav ne bahtsız biriyim yaa :(Gökten Brat Pitt yağsa bana Bülent Ersoy düşüyo bböğğnnggg :( He diceksiniz bi tek sevgilimi olması gerekiyo hayatta mutlu olabilmen için evet karrrdeşiimmm bu aralar öyleyim işte sevgiliii istiyorum bennn :)
(İçinizden şuanda şunları geçirdiğinize eminim “abboooowww bu kız azmış” ama hiiiiiiçç umrumda değil valla deyin napıyımmm Allahın bildiğini kuldan niye saklıyım :)

Ne diyodum bir değişiklik yok işte diyodum ama birkaç şeyin dışında tabi :D
Mesela; hani benim bırakıp giden herif vardı ya onun artık bir sevgilisi varmış , bunu da bana arkadaşım söyledi haberim yoktu haberi aldıktan sonra verdiğim tepki şöyle oldu “ iyi bok yemiş banane” nasıl tepkim ama sakinim farkındaysanız artık :) (Yada artık alıştım tabiri caizse bu işte kaşarlaşınca :D )
Bide benim işyerindeki bana asılan evli herif varya bu aralar yine gaza gelip bana mailler atıyor buluşalım diye bende bu güzel ağzının payını verdim daha doğrusu onu iyi g.t ettim.

Bu arada sinirimi iyice bozan tatil meselesi vardı ya , onu hallettim cacaazlarım ; oda şöyle oldu hafta sonu onlarla beraberdim “F” nin bana biraz soğuk olduğunu fark ettim ve hakaten çok üzüldüm sonuçta iyi bir arkadaşım ve yanlış anlamasına ve ben yüzünden üzülmesine çok üzüldüm :(
Neyse yedik içtik ben oradan dansa gittim ama kafamda her şeyi tekrar düşünüyorum “bana niye öle baktı, kesin o lafı banaydı,doğru düzgün konuşmadı bile benle” diye paranoya paranoya yürüyordum , sonra ulan dedim arıyım söliyim niye kendi kendimi yiyorum ki diğerleri ak pak oldu ben kara , yok öyle yağma çıkardım telefonu aradım.,, olay böyle böyle oldu diye uzun uzun anlattım ve benim şuanda içim rahat nasıl düşünmek istersen düşün dedim ve sanırım olayı tatlıya bağlayıp telefonu kapattım ve ardından derin bir ooohhhhhhhhhhhhh çektim

Ayyy bide Obama geldi dimi :D Trafik mağduru varmı aranızda :P Ama çok karizma bi adam canım yaaa her şey bi yana :) ben oldum olası melezlerde bayılım :) Bırakın adamın başkanlığını bi yana sıradan bir vatandaş olarak değerlendirirsek yaniii bence gayeeet başarılı :P

İşte böle canlarımmm benden bu kadar şimdilik öperim sizi bisürüüü :)

3 Nisan 2009 Cuma

pöffff!!!!!!!!!!



İnsanları anlamak çok zor valla yaa!!! Dun ne güzel keyifliydim tatil planını yaptık diye hatta bugunde yazacaktım blogta böyle neşeli neşeli ,ama bugunde içine ettiler sağolsunlar!!

Bizim her sene tatile gittiğimiz bir grubumuz var aralarında bir evli çiftte var. Bu sene dünya tatlısı bir bebekleri oldu ve tekrar tatil planları konuşulunca diğer kızlarla e artık gelmezler herhalde bizimle diye düşünüyorduk ve açıkcası hepberaber gelmelerini istemiyorduk kız kıza şöyle güzel bir tatil yapalım diye düşünüyorduk bu sene…
Kızlarla planlarımızı hep onlarsız yapıyorduk ve herkes bu sene onlarsız tatil yapma isteğindeydi taki düne kadar…

Biz rain and me ile tatil araştırması yaparken bide düşünün bu krizde ıkına sıkıla tatil bulduk , bizde bunu kızlarla paylaştık..

Allahım nası keyifle kızlara mail attık kızlar bakın şuraya çok güzel ve uygun tatil bulduk heyoooo diye , neyse onlardı baktı etti beraber gitmeye karar verdik anacım hatta biz rain and ne ile yerimizi ayırıp paramızı bile ödedik o derece güzel ve uygun biyer bulduk arkadaşlar

Bodrum gümbette :D Hemde her şey dahil kişi başı 250 tl nasıl ama ???? (Kim görse atlar herhalde diymi)

Neyse anacım biz bunlarla konustuk yerimizi ayırttık diye , onlarda işyeri ile tatil aralığını konuşup bize döneceklerdi..
Şimdi bu arkadaşlarımda evli çiftle aynı işyerinde çalışıyorlar , bizim sivrilerden bi tanesi sen git onlara deki

“kızlar uygun tatil yerleri bulmuş bize mail atmışlar bakıcaz sende bi bak istersen”

E yuhhhh yaaaa e bravooo yani!!!! Ay ben bunları duyunca çıldırdım ya çıldırdım resmen… O sinirle “H” yi arayıp ya neden böle bişi söledin sen ya !! biz hep onlarsız gitmeyi planlamıyormuyduk neden böle bişi söledin hadi söylicektin bizimle paylaşıp kızlar ben “F” da söylicem neden demedin , şimdi sanki sadece ben onları istemiyorum gibi anlaşıldı!! Oda yok ya öle düşünmedi dedi bende ben “F” yi çok iyi tanıyorum dedim..

O sinirle tüm tatil grubuna gideceğimiz otelin linkini atıp biz rain and me ile yerimizi ayırttık sizde bakın uygunsa hep beraber gidelim dedim ..”F” birkaç bişi yazdıktan sonra aramızda geçen konuşma şöyle oldu

“F” Saol (aha dedim başlıyoruz )
“Kelebek” Gayet içten bir saol oldu noldu canım
“F” yoo sana öle gelmiş bişi yok
“Kelebek” “F” seni iyi tanıyorum canım dök içini rahatla ( Ulan delirdim ya delirdim kötü olan ben oldum gördüğünüz gibi aklıma gelen başıma geldi bide bunu yazdıktan sonra “H” bana niye kışkırtıyorsun kızı yazmış ben daha beter çıldırdım “H” Ben onun yazısından tavrından çok iyi anlıyorum “F” i çok iyi tanıyorum.. Ben üstüne gitmesemde o zaten kudurmuş belli gördüğün gibi dedim )
“F” İçini dökecek birisi varsa o ben değilim ben gayet rahatım
“Kelebek” Benimde içimi dökecek bişiyim yok , herkes rahatsa ben çok rahatım dedim ( “Herkes” lafını özellikle kullandım çünkü biraz suçluluk duysunlar istedim yoksa tek suçlu onu tek istemeyen benmişim gibi hissetmesini istemedim ya çok üzüldüm L)



Görüyorsunuz dimi yine yanlış anlaşıldım! Ya ben bu durumdan nefret ediyorum işte.. Ulan siz değilimiydiniz gitsin çocuğuyla tatile bu sene beraber gidelim diye sonrada kalkıp nasıl dersiniz kızlar ucuz tatil bulmuş bize mail attılar diye yaa !!! Yani biz sizi istiyoruz ama sanırım diğer kızlar istemiyo gibi oldu .. Doğal olarakta “F” fena bozuldu ve sinirlendi böyle olmasıda çok normal bana yapılsa aynısı bende sinir olurdum açıkcası Aaaaa düşününce bile sinirden kendi kendimi yiyorum yaaaaa!!!

1 Nisan 2009 Çarşamba

MİMCAN "ÇOCUKKENE"


Eveeettt bu mimde Rain and me den :) Bu seferde o mimlemiş beni vallahi bu sefer son yaaa :)..

Konu şu ;

Şimdi şu görmüş olduğunuz koltuğa uzanıyorsunuz ve kendinizi rahat bırakıyorsunuz eveeet yavaşa yavaş gözlerinizi kapatıyorsunuz , çocukluğunuza gidiyoruz :)

Anlatın bana bakıyım neler yaptınız siz çocukken haylazmıydınız, durgunmuyduz,sümüklümüydünüz, oyunbozanmıydınız gıcıkmıydınız, hilecimiydiniz???

:)

Ben kendimce bişiler yazdım kırmızı renkli olan yerleri kendinizce doldurun bakalım

Şimdiiiiii “mim” atışı yapıyorummm tikkat oluuunn geliyoooooorrrr!!!!!!

Hıdır bize biz hıdırlara gibi olacak biraz ama napıyımmm :) Hayalbemol , Yesari , 91 , Amenhotep bu kadar yeter 4 ünüzünde cevaplarını merak ediyorum ama yazmak istemessenizde sizi anlarım :)

Çocukken annemle gezerikene altıma kaçırdım.

Çocukken bir bisikletten yoksundum ağabeylerimin hepsinin vardı ama benim hiiiç olmadı bööğğnggg o yüzden hala bisiklet kullanmasını bilmem

Çocukken yaz tatillerini köyde geçirirdik biz ,yol kenarlarındaki böğürtleri toplardık gizlice ayyy ne tatlı olurlardı ama dikenlerinden dolayı yaralanmış olabilirim, hatta hala yaralanıyorum :)

Çocukken her masaldan sonra oradaki karakterler gibi olmayı hayal ederdim, özellikle TRT de (zaten başka bir kanalmı vardiki hihi) seyrettiğim filmlerden masallardan etkilenirdim hatta şimdi filmi hatırlamıyorum, bir sahnesinde karakterler halıya oturup halıya bişiler söyleyip halıyı uçururlardı bende işte çocuk aklı evde kimse yokken annemlerin odasına gider halının üstüne oturur(sanki bitek annemlerin yatak odasındaki halı uçuyo hee ) ona saçma sapan bişiler sölerdim halıda uçmayınca sinir olurdum , çocukluk işte :)

Çocukken Barbi bebeğin evleri vardı böle kocaman kocaman vitrinde bakardım bayılırdım hep o evi bana almalarını isterdim.

Evimizde asla yeterli misketlerim olmadı. Komik dimi bir kız çocuğu misket diyo
:) nevar yani kardeşim bizde zamanında erkeklerle çok misket oynadık eski kulağı kesiklerdeniz yaniii :P

Çocukken daha fazla zamana ihtiyaç duyardım , oyun oynamak için tabiki nihuhahahahha :P

Yıllar boyunca mısır ve hindistanı çok merak ettim. Helede pramitleri gidecem inşallahhh :)

Konservatuar için daha fazla çaba harcayabilirdim bu kaybımdan dolayı hep kendimi suçladım.