25 Haziran 2009 Perşembe

YİNE AYNI YERDEYİM


Yok yok iyi değilim ben gerçekten… Tatile gittim geldim ,tatil süresi boyunca iyiydi ama buraya gelince yine aynı sorunlar devam edince tatilde resetleniyo maalesef :( …
Çöküyo insan…
tekrar kurmaya başlıyorsun neden böyle oluyor,
neden.. neden.. neden…?????????????

İçimde anlamsız bir sıkıntı var hemde tatilin en son gününden bu yana gitmiyoda :(
Nolduğunu anlamıyorum?? Gün içinde yaşadığım sıkıntılı olaylara yorayım diyorum “hımm demekki bundanmış sıkıntım “ diyorum ı ıhhh yine olmuyoo geçmiyo çünki??
Yatıyorum, kalkıyorum, yiyorum, içiyorum , gülüyorumda ama yok o hale ööölee göğsüme oturmuş gitmiyo lanet olasıca şey!!!
Birisi böyle içimi açsa o ağırlığı söküp alsa rahatlıcakmışım gibi geliyo , ağlamak içindeki sıkıntıları dışarı atmak istiyorum içimi temizliyorum ağlıyorum yok yine olmuyoo??
Sıkıntılarım var ve kimseye bişi anlatamıyorum!!!
O yuzdende hiç kimsenin derdini sıkıntısını artık dinlemek istemiyorum , insanların birazda beni dinlesinler sorsunlar anlasınlar istiyorum… Hiçbir şeye tahammülüm inanın kalmadı..
Buzdolabına dönüştüğümü hissediyorum ..

Her ne yaşarsam yaşıyım fazla hissettirmem hep gülen insan olarak bilinirim ben, hatta “ne güzel ya derdin yok sıkıntın yok hayat senin hayatın hep gül inşallah” diyorlar bana ..
“Dışı seni içi beni yakar” diyorum bende…
Ben hep şuna dikkat etmişimdir çok gülen insan aslında çok sorunlu insandır aynı zamanda , etrafımda çok gözlem yaptım bu gözlerimdede hiç yanılmadım…

Off nebiliyim yaa!!!

Ya bide duygularımı dışarı vurmakta acayip beceriksizim ben ya, bu konuyu acayip kafama takıyorum bu arada … Sevdiğimi söyleyemem mesela… En yakınıma bile… Mesela annemi sarılıp yanaklarından öpemem( Ne tuhaf dimi)
Mesela dün annem ağlıyordu , gidip anacım noldu neden ağlıyorsun deyip gidip sıkı sıkı sarılamadım…Bende gittim içerde ağladım , ona göstermeden L Sarılsam gitsem öpsem bana yapmacık davranıyormuşum gibi geldiği için gidipte sarılamadım…
Ama içim içimi yedi ondan daha çok üzüldüm ağladığı için ama gidipte ona hiçbir şey soramadım..
Kardeşlerim için ve babam içinde aynı şey geçerli… Sakın yanlış anlaşılmasın bana kötü davrandıkları falan yok her aile gibi inişli çıkışlı bir hayat düzenimiz var…

Ben böyleyim ama diğer kardeşlerimde böyledir kimse kimseye sevgisini fazla göstermez , nebilim belki yetiştiriliş tarzımızdanmıdır nedir annem babam öyle hergün kızım oğlum canım ciğerim diye sevmezdi bizi.. Ha bu onların bizi sevmediği yada dövdüğü işkenkence yaptığı anlamına gelmez sakın ha yanlış anlaşılmazsın … Onlar benim canım Tabikide !!
Ama ben sevgimi fiilen gösteremiyorum sorun bu , yani sarılamam edemem ama her gün annemi ararım sorarım , istediği şeyleri elimden geldiğince yapmaya çalışırım, nebilim yaa sarılıp öpemediğim için bu şekilde telafi etmeye çalışırım ..

Özel hayatımdada böyleyimdir aslında… Sevgimi aşkımı söyleyemem helede platonikse (ki bu aşkı daha çok severim ) öööylee hayran hayran bakarım , yaptığı her şeyden mutlu olurum bana güldü diye mutlu olurum baktı diye mutlu olurum , ama gidipte ağzımı açıpta duygularımla ilgili hiiç bişi söyleyemem….

İşve ,cilve pehh yanımdan geçmez valla !!!
Diyorum ya sanki herkes beni anlıcakmış gibi hissederim “ heee şuna bak nasılda cilve yapıyo salak sanki normalde nası biri olduğunu bilmiyoruz” der gibi baktıklarını hisseder gibi oluyorum :D , çünkü ben gerçekten anlıyorum ve gülüyorum ister istemez :D
Empati yeteneğim fazlaca var , yaşadığım olaylarda hemen kendimi koyuyorum insanların yerine öyle oluncada tıkanıp kalıyorum
Aslında insanın bazen kendini rahat bırakması şart ya!!! Kimsenin ne diyeceği umrunda olmadan yaşaması ne güzel… Ama ben bunu yapamıyorum işte…

Amaaaaaan bak konu nerden nereye geldi ….

Hadi bana bişiler söyleyin ihtiyacım var buna çünkü……

7 yorum:

victorvandort dedi ki...

“heee şuna bak nasılda cilve yapıyo salak sanki normalde nası biri olduğunu bilmiyoruz”:))

buna benzer bi durumu bende yaşıyordum. cilve yapmak değil tabi benim ki:) yani böyle birine sırf içimden geldiği için iyi davranmak, güzel bişey söylemek zor geliyordu, yapmacık görüneceğimi düşünüyordum ama aşılamayacak bir şey değil. öncelikle en yakınlarına karşı bile böyle davranmaman daha iyi olur. ne biliyim aile, en iyi arkadaş gibi kişilere karşı duygularını belirtmek için kendini biraz zorla. bu ilk adım olabilir sonra yavaş yavaş diğer insanlara karşı da tutumun değişir anlamazsın bile. insan her şeye alışabilen bi varlık sonuçta. çok ahkam keser gibi konuşmak istemiyorum bunlar benim faydasını gördüğüm şeyler sadece. he bi de obsesif bi durum haline getirmek hiç işe yaramıyo sadece denemeye çalış ve akışına bırak:)

Kelebeğin Ömrü dedi ki...

Estaffurullah yorumların için çok teşekkür ederim sana ama yapamıyorum yaa kendimede kızıyorum zorluyorumda kendimi ama ı ıhh olmuyo :(
ama denicem yenecem inşallah :(

91 dedi ki...

ne zaman anlatmak istedin de dinlemedik eşeksıpası :) geçen gece karşılıklı sıkıldık o garip oldu ama.
sen kim ne der ne eder sallama, kendi kafana göre devam et yaşamaya, normalde nası biri olduğunu biz biliyoruz, gerisinin koy g.tüne rahvan gitsin der, gerekirse terbiyesizleşip çirkefleşebileceğimi belirtirim efem.
arz ederim.

Hayalbemol dedi ki...

Ömrümün kelebeği kayıp :( Bir sıkıntı bulutu gönderdin son kaleminden ve yağmurlar arasında kayboldun.

Kelebeğin Ömrü dedi ki...

hayalimbemolüm seni ve yazılarını çok ama çook özledim .. en kısa zamanda kelebeğin dönecek ama şunu söylemek istiyorum kelebeğin çok ama çoook mutlu :)

Mixx dedi ki...

Bendede var o bulutlardan tepemde biriktiler ah bir gitseler:(

ömür dedi ki...

100. izleyicin oldum:)